Klasične aplikacije

Za vas lahko razvijemo več-platformne aplikacije. To pomeni, da se ista programska koda lahko prevede na več različnih operacijskih sistemih. Na tak način se izognemo stroškom vzporednega razvoja iste aplikacije za različne operacijske sisteme, kar za vas lahko predstavlja konkurenčno prednost.

Razvoj aplikacij, ki delujejo na več operacijskih sistemih, lahko realiziramo s uporabo C++ ali JAVA. Iz preformančnih razlogov večinoma uporabljamo C++.

Razvoj in promocijo tipskih aplikacij smo pustili v naši zgodovini, saj menimo, da bi morale biti vse aplikacije pripravljene točno na potrebah uporabnikov. Menimo tudi, da je čas ko so uporabniki morali prilagajati svoje poslovne procese aplikacijam minil in če aplikacije ne dobite brezplačno mora pokrivati 100% vaših potreb.

Marsikje lahko namesto nakupa lastniške aplikacije za vas poiščemo brezplačno odprto-kodno alternativo, ki jo z uporabo sredstev, ki so sicer namenjeni plačilu licenčnine, dodatno prilagodimo vašemu delovnemu procesu oz. načinu poslovanja.